Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yusuf Ziya Yılmaz'dan net mesaj: Tamam mı devam mı?

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, görevden alınacağı iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Samsun haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da katıldığı kongre sonrası bazı kesimler tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın görevden alınacağı iddia edilmişti. Komuoyunu oldukça meşgul eden iddia karşısında Başkan Yılmaz uzun süre sessizliğini korudu.

28 Mart Perşembe günü gece saatlerinde suskunluğunu bozan Başkan Yılmaz, görevden alınacağını iddia eden kesimlere cevap niteliğinde bir paylaşım yaptı. "Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana." diyerek mesajına başlayan Başkan Yılmaz iletinin altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olan fotoğraflarını da paylaştı.

Durmak yok yola devam diye Başkan Yılmaz açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

"Mazlumlara sırdaş, gariplere yoldaş olan Büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ilk olarak 2019, daha sonra 2023, 2053, 2071 hedeflerinde Samsun, büyük ve güçlü Türkiye inşası davasında en önde yer almaya hazır.  Reisimizle beraber yeni zaferler için; Durmak Yok, Yola Devam..."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.