Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yusuf Ziya Yılmaz: Aksaklıkları iletin, çözüm üretelim

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Gözden kaçan, unuttuğumuz bir şeyler varsa bunları bize hatırlatmanız işleri hızlandıracaktır. Gördüğünüz en küçük aksaklığı dahi bize anında iletin. Hemen çözüm üretelim” dedi.

Samsun haber - Samsun Down Sendromlu Çocuklar ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ulviye Demirci ve beraberindekiler, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.


Başkan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye’nin her yerinde belediyelerimiz, kamu kurumlarımız ve hatta özel şirketler engelli dostu, onları düşünen bir anlayış ile çalışır hale geldi. Bu anlayış ile birlikte ülkemizde engelli bireyler artık olumsuzluklardan uzak bir yaşam biçimine kavuştu. Samsun’da engelli kardeşlerimize yönelik birçok çalışma yaptık. Bizim için küçük ama onlar için çok önemli düzenlemeler gerçekleştirdik. Bunların içinde tüm dünyaya örnek olan Mavi Işıklar Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi’de var. Engelli bireylerin rahatlıkla havuza girebileceği, rehabilitasyon ve spor merkezlerinin olduğu bir yerden bahsediyoruz. Burası gelen herkesin memnun ayrıldığı, tekrar gelmek istediği bir yer. İster istemez atladığımız noktalar olabilir. Gözden kaçan, unuttuğumuz bir şeyler varsa bunları bize hatırlatmanız işleri hızlandıracaktır. Gördüğünüz en küçük aksaklığı dahi bize anında iletin. Hemen çözüm üretelim.” dedi.

Başkan Yılmaz, ziyarette bulunan down sendromlu Ahmet yakından ilgilendi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.