Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yine Bafra Hayvan Barınağı, yine skandal!

Samsun Haber

Samsun'un Bafra ilçesinde Hayvan barınağında yaşayan hayvanların çilesi bitmiyor. Bu kez de barınakta yaşayan köpeklerin aç kalıp ölen köpeği yemesi ekranlara yansıdı.

Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Bafra Hayvan Barınağı, skandal görüntülere imza atmaya devam ediyor. Barınakta yaşayan hayvanların yürekleri burkan hali, bir vatandaşın kameralarına yansıdı.

Küçük kız şoku atlatamadı

Edinilen bilgilere göre; olaya şahit olan vatandaş, 16 Aralık Pazartesi günü 16:30 saatlerinde kaybolan köpeğini bulmak için küçük kızı ile birlikte hayvan barınağına gitti. Bu sırada köpeklerini bulmak için barınağı dolaşan vatandaşın küçük kızı kan dondurucu görüntüye şahit oldu. Neden öldüğü belli olmayan köpeği, aç kalan diğer köpeklerin yediğine şahit olan küçük kız, olayı atlatamadığını söyledi. Görüntüleri cep telefonu ile kayıt altına alan baba durumu Bafra Belediyesi'ne bildirdi.

Daha önce de başka bir skandal

Bafra Hayvan Barınağı, daha önce 14 Eylül 2018 tarihinde de bir skandala imza atmıştı. Hayvanlar öldürülerek, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın talimatıyla yok edildi. Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan ise mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunmuştu. Skandal, ulusal kanallarda ve hatta mecliste konuşuldu.

Bafra Belediyesi'nde ihmalkarlık mı var?

Şimdi ise hiçbir düzelme görülmeyen barınakta gerçekleşen başka bir skandalın tekrar gerçekleşmesi üzerine gözler yapılan bu ihmalkârlığa çevrildi. Bu skandalın ardından vatandaşın aklına Bafra Belediyesi’nin neden barınaklarda böyle ihmalkârlıkların yaşanmasına izin verdiği soruları oluştu. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'tan ise henüz açıklama gelmedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.