Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yılmaz: Halkımızın istekleri doğrultusunda ilerliyoruz

Samsun Haber

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşların istekleri doğrultusunda ilerlediklerini ifade etti.

Samsun Haber-AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Karadeniz Bölge Sorumlusu Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz yerel seçimlerde sorumlu olduğu 11 ilde çalışmalarını sürdürüyor. Yusuf Ziya Yılmaz, Rize ve Trabzon’da vatandaşlarla bir araya geldi. 

Çalışmalar kapsamında konuşan Yusuf Ziya Yılmaz, “AK Parti'nin birinci önceliği halktır. Her süreçte halkın onaylamadığı, istemediği bir çalışmanın içinde kesinlikle olmayız. AK Parti herkesin partisidir, biz tüm renklerimizle, görüşlerimizle, düşüncelerimizle güzeliz, bir bütünüz. Halkın içinden doğduk, halkın içinde olmaya da devam edeceğiz. Katılımcı bir siyaset anlayışını benimsemekten hiç bir zaman vazgeçmedik, geçmeyeceğiz. Halkımız bize kendilerini temsil etmemiz için geçici süre vekalet veriyor. Şimdi yerel seçim sürecine girdik. Halkımız ne derse o olacak, gönüllerinde en ufak bir kırıklık olmasını dahi istemiyoruz. Partimizin kuruluşundan bu yana sürdürdüğümüz bu anlayış yine devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.