Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım'dan  taraftara Paixao cevabı

Samsun Haber

Bir taraftarın Altay'dan ayrılması gündemde olan son iki sezonun gol kralı Marco Paixao'nun fotoğrafının altına 'Kalenin Agzindan Gol Atamiyorsan Hiç bir şey için geç değildir Baskanim' yazılı mesajına Yıldırım'ın cevabı net oldu.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunsporlu taraftarlar, Kocaelispor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşarken; maç içinde Mehmet Akyüz'ün müsait bir pozisyonda gol vuruşunu yapamaması sosyal medyada gündem oluşturdu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu maçın ardından twitter üzerinden Başkan Yüksel Yıldırım'a transfer dönemi kapanmadan iyi bir forvetin mutlaka transfer edilmesi gerektiği görüşünü iletti. 

BİZİM DE SİZİN KADAR KAFAMIZ ÇALIŞIYOR 

Bir taraftarın Altay'dan ayrılması gündemde olan son iki sezonun gol kralı Marco Paixao'nun fotoğrafının altına 'Kalenin Agzindan Gol Atamiyorsan Hiç bir şey için geç değildir Baskanim' yazılı mesajına Yıldırım'ın cevabı net oldu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Lütfen biraz mantıklı olun. Yabancı sınırımız dolu. Artık transfer yapamıyoruz. TFF Kurallarını bir öğrenin. Biraz okuyun. Merak etmeyin bizim de sizin kadar kafamız çalışıyor" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.