Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yılana Bastı Canından Oldu

Samsun Haber

Hayvan otlatan yaşlı adam yılanın üzerine bastı. Yılan adamı orada soktu ve yaşlı adam yaşamını yitirdi.

Samsun'un Canik'in Düzören Mahallesi'nde gerçekleşen olayda alınan bilgiler doğrultusunda 4 çocuk babası olan 81 yaşındaki Halis Öcal, kendi bahçesinde hayvan otlattığı sırada yılanın üstüne bastı. Bu esnada ayağına dolaşan yılan yaşlı adamı orada soktu. Yaşlı adam yılanı hemen öldürdü.Fakat yılanın zehri kısa sürede etkisini gösterince, kendi bahçesinde yaşamını yitirdi. Hayvanların başka birinin mısır bahçesine girdiğini gören mahalle sakinleri adama seslendiler fakat adam ses vermeyince adamın olduğu yere giden mahalleliler Halis Öcal'ı yerde yatarken buldular.
Komşuları olayı hemen Mahallenin Muhtarı olan Fahri Yılmaz'a söylediler. Muhtar da jandarmaya ve sağlık ekiplerini arayarak bilgi verdi. Bölgeye gelen jandarma ile sağlık ekipleri adamın öldüğü teşhisini koydu. Halis Öcal'ın hemen yanında kendini sokan ve ölü olan yılan bulundu. Yaşlı adamın cesedi otopsi yapılması için Samsun'un Eğitim Araştırma Hastanesinin morguna götürüldü. Otopsi sonucunda adamın yılanın adamın ayağını sokarak öldürdüğü belirlendi. 
Muhtar Fahri Yılmaz, “Halis amca büyük ihtimalle hayvanları otlattığı sırada yılanın üstüne bastı ki yılan sol ayak bileğini ısırmış. Yılanı halis amca grebi ile öldürmüş. Grebide kan izleri vardı. Mahalleli bana haber verdiğinde ben de jandarmaya ve sağlık ekiplerine durumu hemen bildirdim. Olayın olduğu bölgeye gittiğimde onu ölmü bir halde bulduk. Yılan sokması ile kısa zaman içinde zehir kana karışınca yaşamını kaybetmiş" dedi.
Yaşlı adamın cenazesi kılınan cenaze namazı sonrasında Düzören Mahallesi'ndeki bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.