Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

YEDAŞ Acımadı!

Samsun Haber

Samsun'da 2 gündür aralıksız devam eden kar yağışı yüzünden birçok yol kapandı, ulaşımda yaşanan aksaklıklar insanları çıldırttı. Evlerinde hapis kalan vatandaşa bir darbe de YEDAŞ'tan geldi.

Samsun'da devam eden kar yağışı hayatı durdurdu. 1960 yılından beri ilk kez bu kadar ağır bir kış mevsimi geçiren Samsun'da araçlar yollarda kaldı, vatandaş işine dahi gidemedi. Durum bu halde iken faturalarını ödeyemediği gerekçesiyle vatandaşın elektriğini kesen YEDAŞ, deyim yerindeyse 'Pes artık' dedirtti.

Samsun Kuaförler Odası Başkanı Savaş Kiraz, olayı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:
"YEDAŞ'ı kınıyorum. Az önce bir üyemiz aradı, evinin elektriğini kesmişler. Ey YEDAŞ yöneticileri. İnsan faturasını yatırmayı unutmuş olabilir, şu olabilir, bu olabilir. Ama kardeşim bu hava şartlarında bir evin elektrikriği kesilir insanlar soğukta bırakılır mı? Bu evde yaşlı vardır, bu evde çocuk vardır hiç düşündünüz mü? Ayıptır günahtır ya. Bu karda kışta araba kalkmıyor yolda yürünmüyor. Vatandaş nasıl gidip elektriği yatıracak. Bu mudur insanlık? Bu mudur vicdan? Bu havada kesim ekibini gönderiyorsunuz vatandaşa. Ama bir arıza olduğunda bu havada çıkıp gelemiyorsunuz. Yazıklar olsun YEDAŞ. "

Nevin Aydoğan
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.