Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yaşar: İYİ Parti iktidara yürüyor

Samsun Haber

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar ve Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarı dileklerinde bulundu. 

İYİ Parti'nin her geçen gün büyüyerek yola devam ettiğini, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde ise iktidarı hedeflediklerini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Pandeminin en yoğun olduğu dönemde bile vatandaşla bağını koparmayan il il, ilçe ilçe esnaf ziyareti yaparak halkı dinleyen bir genel başkanımız var. Bu da bize gurur veriyor. Şu anda Türkiye'nin en çok sevdiği lider sayın Meral Akşener'dir. İlk seçimde oy patlaması yaparak iktidar olacağız" dedi. 

Samsun'da da çok başarılı olduklarını söyleyen Yaşar, "Geçtiğimiz yerel seçimlerde Samsun'un en büyük ilçesi olan İlkadım Belediye başkanlığı seçimlerini kazandık. Bundan sonraki ilk seçimde hem büyükşehiri hem de birçok ilçeyi alarak başarımızı perçinlemek istiyoruz. Bunu yapacak kadrolarımız mevcut. Çok canlı ve heyecanlı bir teşkilatımız var. Onların desteği ve Rabbimizin izniyle Samsun İYİ Parti ile şenlenecek" diye konuştu.

"SEÇİME HAZIRIZ"

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy da "Samsun'un büyükşehir ve 17 ilçesinde teşkilatlarımız yarın seçim olacakmış gibi canla başla mücadele ediyorlar. İster erken seçim olsun, isterse seçim gününde olsun teşkilatımız tamamen başarıya endekslenmiştir. Türkiye'nin şu anda çok sevdiği bir lider olan sayın Meral Akşener'le hem Samsun'da hem Türkiye'de iktidara yürüyeceğiz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.