Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yakakent ilçesinin yarım sarılık sorunu çözüldü

Samsun Haber

Samsun'un Yakakent ilçesinde yarım asırlık su sorunu, Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü.

Samsun haber - Samsun'un Yakakent İlçesi Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Alkiraz, yarım asırlık su sorununu çözen Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Mustafa Alkiraz yaptığı açıklamad, "SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’na mahallemizi susuzluktan kurtardığı için vatandaşlar adına teşekkür ediyorum. Susuzluğun ne demek olduğunu susuzluk çeken bilir. 50 yıldan beri mahallemiz susuzluk çekiyordu. Allah herkesten razı olsun” dedi.

SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ise kırsal bölgelerdeki tüm mahallelerin içme suyu sorununa neşter vuracaklarını ifade ederek, "SASKİ Genel Müdürlüğü olarak kırsal kesimdeki tüm mahalleleri suya kavuşturmak için çalışıyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Personelimiz özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Kırsal kesimde yer alan mahallelerin alt yapı sorunu çözmek içinde çalışmalarımız devam etmektedir. Kırsal kesimde bulunan mahallelerin alt yapı sorununu da çözmeye kararlıyız" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.