Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Vezirköprü Belediyesi dev fırsatı tepti

Samsun Haber

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan otel ilçe belediyesinin yer temin etmemesi nediyle iptal edildi.

Samsun haber - Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Burhan Ersoy öncülüğünde Vakıflar Genel Müdürü  Dr. Adnan Ertem 2012 yılında Samsun'un Vezirköprü ilçesini ziyaret etmişti. Ziyarette Vezirköprülülere müjde veren Ertem, "Vezirköprü Belediyesi 3-4 dönüm arsa tahsis eder ise; Merzifon ilçesine yaptığımız 4 yıldızlı otelin aynısını Vezirköprü’ye de yaparız" dedi.


Özlem Gazetesi'nin haberine göre Vezirköprülü iş adamları Adem Görsel ve Hüseyin Kaya 10 dönüm arsa bağışlayacağını açıkladığı ve muhattap bulamadıkları için askıda kaldığı belirtildi. 4 yıldız 25 Milyon TL değerindeki otel fırsatının ardından geçtiğimiz günler bir toplantı yapıldı. Vezirköprü Kaymakamı Altıner başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Vezirköprü Belediye Başkanı Edis'in sözleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Başkan Edis yaptığı konuşmada, ilçeye çok sayıda konuk geldiğini bu nedenle çevre ilçelerdeki öğretmenevlerini ve otellerini kullandıklarını belirterek, "İlçenin 4 yıldızlı otele ihtiyacı var" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.