Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Valilikten Atakum Belediyesi baskını hakkında açıklama

Samsun Haber

Samsun Valiliği resmi internet sitesi üzerinden ‘’ODA TV’’de 24.10.2017 tarihli Atakum Belediyesi operasyonu hakkında yer alan habere açıklık getirdi.

Samsun Haber - Samsun Valiliği resmi internet sitesi üzerinden ‘’ODA TV’’de 24.10.2017 tarihli Atakum Belediyesi operasyonu hakkında yer alan habere yönelik açıklamalarda bulundu.

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, ''24.10.2017 günü “ODATV” adlı internet sitesinde “AKP’li Belediyeye polis baskını” başlığı altında yayınlanan haberde; Samsun Emniyet Müdürlüğü KOM ekipleri tarafından Atakum İlçe Belediyesine operasyon düzenlendiği belirtilmiştir.

Atakum Belediyesine yönelik bir operasyon söz konusu olmayıp;

Samsun Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğünce Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FTÖ/PDY Terör Örgütü ile mücadele kapsamında 24.10.2017 günü yapılan planlı operasyonda ikametinde yakalanan bir şüphelinin Atakum Belediyesinde taşeron firma işçisi olarak çalıştığı ve Belediyedeki bir ofiste kendisinin kullandığı bir bilgisayarın bulunduğunu beyan etmesi üzerine Belediyede sadece bu bilgisayarın hardiscine el koyma işlemi yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' ifadeleri yer aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.