Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Vali ve Rektör bir arada

Samsun Haber

Samsun Valisi Osman Kaymak ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç bir araya geldi. Samsun için geliştirilecek projeler hakkında konuştular.

Samsun Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Vali Kaymak, üniversitenin fiziki yapısı hakkında bilgiler alırken kampüs içerisinde araçla dolaşarak yeni inşa edilen alanları yerinde inceledi. 

Valimiz Kaymak ziyaretin sonunda yaptığı açıklamasında, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden birisidir. Bu üniversite kampüsü içerisine yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeni Hizmet Binasını buraya kazandıranlara çok teşekkür ediyorum.

 Gerçekten çok kaliteli ve güzel bir hastane olmuş. Samsun halkı böyle güzel hizmetleri hak ediyor. Ben bu hastanenin buraya kazandırılmasında emeği geçenlere ve katkısı olanlara bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Türkiye ve Samsun için yeni projeler geliştirerek birlik, beraberlik ve dayanışma içinde hep birlikte çalışacağız” dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.