Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Vali Dağlı'dan flaş korona açıklaması!

Samsun Haber

Samsun Valisi Zülkif Dağlı koronavirüs konusunda flaş açıklamalarda bulundu. Dağlı gerekli kurallara uyulmaması halinde sıkıntılar yaşanabileceğini dile getirdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında 'Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganı ile 81 ilde eş zamanlı denetimler gerçekleştirildi. Samsun'da yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlara kurallara uyulması konusunda uyarılar yapıldı. Korona virüsü tedbirlerinin iş yerlerindeki uygulamaları yerinde görülerek eksiklikler tespit edildi. Halk otobüsü ve dolmuşlarda fiziksel mesafe kurallarına uygunluk yönünden incelendi.

KURALLARA UYMAZSAK VAKA SAYISI ARTAR

Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, “Sağlık Müdürlüğümüz ve tüm kurumlarımız birimlerimizle birlikte günlük filyasyon çalışmaları devam ediyor. Halkımızın bize verdiği destek bu manada çok önemli. Be destek de kurallara en iyi şekilde uymak suretiyle olacak. Bu süreci hep birlikte yürüteceğiz en başında bunu bir kere bilelim. Önemli olan bizim kurallara uymamız. Kurallara uymazsak sayılarda artış da olur. Afaki sıkıntılar da Allah korusun yaşar duruma geliriz. Ama şu anda böyle bir durumumuz kesinlikle yok. Bizim hastane ortamımız yoğun bakım sayımız yatak sayımız bunlarla ilgili hiçbir sorunumuz yok. Şu anda zaten gereği olanlar yoğun bakımda kalıyor. Diğerleri karantinayı evlerinde geçirmek durumundalar. Bu süreci biz takip ediyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.