Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Uyanık ve Yıldırım'dan davet: 19 Mayıs Stadı'nda buluşalım 

Samsun Haber

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun halkını Pazar akşamı 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Kastamonuspor maçına davet etti.

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, kırmızı beyazlı taraftarlarla beraber tüm Samsun halkını Pazar akşamı 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Kastamonuspor maçına davet etti. Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine inanan Uyanık ve Yıldırım, 19 Mayıs Stadı’nın tribünlerinin bu maçla beraber bundan sonra tıklım tıklım dolmasını istiyor. 

PAZAR GÜNÜNE KİMSEYE RANDEVU VERMEYİN 


Kırmızı beyazlı taraftarlarda Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın bu çağrısına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Samsunsporlu taraftarlar, Pazar akşamı oynanacak zorlu Kastamonuspor müsabakasında 30 bin taraftarla takımlarının yanında olacaklarını söylediler. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bunun bir rekor denemesi olduğunu da sözlerine eklediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.