Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ünlü Rus bloggerlar Samsun'da

Samsun Haber

Samsun'un tanıtımı için Krosnadar'da devam eden çalışmalar kapsamında ünlü Rus bloggerlar İlkadım şehri Samsun'a geldi.

Samsun haber - Samsun-Krasnodar uçak seferlerinin tekrar başlamasıyla Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tanıtım çalışmalarını hızlandırdı.

Yaklaşık 2 aydır süren çalışmalar kapsamında sosyal medya çalışmaları, çağrı destek hattı, hediye çekilişleri, Krasnodar'da bulunan 4 dev ekranda Samsun'un tanıtım filmleri ve Krasnodar'da 2 otobüs giydirilerek Samsun reklamları başladı. 

RUS BLOGGERLAR SAMSUN’DA

Çalışma kapsamında Rusya'da ünlü olan bloggerlar Samsun'a gelerek 4 gün boyunca şehrin en işlek noktalarında vakit geçirip fotoğraf çekti. Samsun'un fotoğraflarını sosyal medya adreslerinde yayınlayan bloggerlara ise yorum yağmuru oldu.

TURİST SAYISI ARTIYOR

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, "Amacımız Güney Rusya'da Samsun'un bilinirliğini artırmak. Bu anlamda da teknolojiyi, sosyal medyayı kullanarak tanıtım çalışmasını gerçekleştirmek. Temmuz ayı için ortalama 30 kişilik rezervasyon yapıldı. 30 Rus turist 4 gün Samsun'da, 3 gün Kapadokya'da vakit geçirecekler. Uçağın doluluk oranları da 7 kişiden 30 kişiye çıktı. Geçen hafta Rusya'da Samsun'a tatil yapmak için 30 kişi geldi. Gelen kişiler aynı zamanda burada ticari bağlantı kuruyor. Yatlarıyla gelen turistler yat bakımlarını yaptırıyor. Bunlar gerçekleşen reklam kampanyalarıyla gerçekleşiyor. Öte yandan reklam yapması için Samsun'a gelen bloggerlar kültür elçileri değildir. Sadece sosyal medyada şehrin tanıtımına destek olmaları için gelen Rusya'daki ünlü bloggerlardır" dedi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.