Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ünlü doktordan çılgın deney

Samsun Haber

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, çılgın bir deneye imza attı.

Samsun haber - FBM Estetik Tıp Merkezi’nin kurucusu Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş, Samsun'da yaptığı ilginç bir deneyi sosyal medya adresinden paylaştı. Akbaş, "Memeye takılan silikonlar patlar mı?" şeklinde kendisine çok sayıda soru geldiğini söyledi. Hastalarına meme silikonların sağlamlığını yaptığı deneyde ispatlayan Akbaş'ın paylaşımı ilgi odağı oldu. 

Hayati Akbaş, FBM Estetik Tıp Merkezi’nin önünde yere koyduğu silikonun üzerinden araba geçirdi. Silikonun üzerinden yüzlerce kilo ağırlığında aracın geçmesine rağmen patlamaması şaşırttı. Türkiye'nin en ünlü estetik cerrahlarından olan Doç. Dr. Hayati Akbaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla meme silikonları hakkında akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz: https://www.instagram.com/p/BWJ8IwTAj0f

FBM Estetik. MUTLAKA İZLEYİN. Kadınlarda en sık yaptığımız ameliyatlardan biri silikon ile meme büyütme operasyonu. Ve bana bu operasyon için gelen kadınların en sık sorduğu soru hocam bu silikonlar patlarmı sorusu. Ve yine televizyon programlarına konuk olduğumda konu meme büyütme ise sunucunun ilk sorduğu soru silikonlar patlarmı? O zaman dedim bir test yapmalıyım ve bu sorunun cevabını bu test ile araştırmalıyım. Sonuna kadar izleyin. #fbm #estetik #meme #silikon #silikonpatlarmı #araba #samsun #istanbul #baku #batum #memesilikon #breastaugmentation #memebüyütme

Doç Dr Hayati Akbaş (@drhayatiakbas)'in paylaştığı bir gönderi (4 Tem 2017, 23:45 PDT)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.