Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ünlü doktor Samsun'a geliyor

Samsun Haber

Ameliyatsız varis tedavisi yöntemi ile tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel, Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabulünde bulunacak.

Ameliyatsız varis tedavisi yöntemi ile tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel Samsun'a geliyor. Pek çok kişinin kabusu olan varis, artık ameliyatsız olarak tedavi edilebiliyor. Uzman Dr. Ömer Gencel, 8-11 Şubat tarihleri arasında FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabulünde bulunacak.

KADINLARIN KORKULU RÜYASI

Kadınlarda daha sık olarak görülen varis, hem sağlık açısından hem de estetik olarak büyük sıkıntıları beraberinde getiriyor. Genellikle bacak bölgesinde görülen varis, tedavi edilmediği takdirde deride renk değişimine ve pıhtı oluşumuna neden olabiliyor. Kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de görülen varis, artık ameliyatsız olarak tedavi edilebiliyor. 

FBM TIP MERKEZİ'NE GELİYOR

İzmir'deki kliniğinde gerçekleştirdiği varis tedavileriyle tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel, 8-11 Şubat tarihleri arasında Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabul edecek. Ameliyatsız varis tedavisi ile birlikte kesik ve dikiş olmadan sadece iğne deliğinden gerçekleştirilen tedavi sonrasında hasta, istirahat etmesine gerek kalmadan günlük yaşamına devam edebiliyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.