Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ünlü doktor artık Samsun'da

Samsun Haber

Ameliyatsız varis tedavisinde bir marka haline gelen Uzman Dr. Ömür Gencel, 15 Aralık Cuma gününden itibaren artık Samsun'da bulunan FBM Tıp Merkezi'nde hasta kabul edecek.

Samsun haber - Birçok insanın en büyük kabusu olan varis artık ameliyatsız bir şekilde tedavi edilebiliyor. Varis tedavisi konusunda bir marka haline gelen Uzman Dr. Ömür Gencel, 15 Aralık Cuma gününden itibaren Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hastalarını kabul edecek.

Genellikle kadınlarda görülen bu toplardamar genişlemesinden kaynaklı varis, hem estetik yönden hem de sağlık açısından büyük sıkıntı yaratmaktadır. Daha çok bacak bölgesinde görülen bu rahatsızlık erkeklerde de görülür. Tedavi edilmediği takdirde pıhtı oluşumlarına, deride renk değişikliğine hatta yaralara neden olan varislerden artık ameliyatsız bir şekilde kurtulmak mümkün. 

Artık Samsun'da

İzmir'deki kliniğinde gerçekleştirdiği varis tedavileriyle tüm Türkiye'de tanınan Uzman Dr. Ömür Gencel, 15 Aralık Cuma gününden itibaren artık Samsun'daki FBM Tıp Merkezi'nde hizmet verecek. Kesik ve dikiş olmadan sadece iğne deliğinden gerçekleştirilen varis tedavisi sonrasında hasta, istirahat etmesine gerek kalmadan günlük yaşamına hemen dönebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.