Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Türkiye'nin konuştuğu olayı çeken Samsunlu öğrenci anlattı

Samsun Haber

Samsun'da tramvayda adeta insanlık dersi verilen olayın görgü tanığı olan Samsunlu lise öğrencisi Emre Enes Köse o anları anlattı.

Samsun haber - Samsun'da tramvayda yolculuk yapan bir genç ayakkabısı olmayan küçük çocukla sohbet etmeye başladı.

Ayakkabısı olmayan çocuğa kendi ayakkabılarını veren genç bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu.

Olaya tanıklık eden Samsunlu lise öğrencisi Emre Enes Köse ise fotoğrafları çekerek sosyal medyada paylaştı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve SAMULAŞ görevlilerinin teşekkür etmek için ismi öğrenilemeyen gence ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

18 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Emre Enes Köse o anları anlatarak, "Atakum’da tramvaya bindim. Samsun istikametine giderken 2 çocuk tramvaya bindi. Göçmen olduklarını zannediyoruz. Birisinin ayakkabısı yırtıktı. Diğerinin de hiç ayakkabısı yoktu. Tramvaydakiler onlarla muhabbet etti. Nereden geldiklerini filan sordu. Sonra bir ağabey geldi. Ayakkabısını çıkartarak çocuğa giydirmek istedi. Çocuk ilk başta kabul etmedi. Sonra ısrara dayanamayarak ayakkabıyı giymeyi kabul etti. Hava da yağmurluydu. Ayakkabısını veren ağabey, yoluna yalın ayak devam etti. Olayı görünce fotoğraflarını çekmek istedim. Çok güzel bir olaydı, ölümsüzleştirmek istedim. Kendime ait sosyal medya hesabımda paylaştım. Bir anda fotoğraflar yayılarak gündem oldu. Ağabeyin ayakkabısını çocuğa verdiği anda herkes duygusallaştı” dedi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.