Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Türkel: 'İlkadım'ı dilenciler bastı'

Samsun Haber

CHP İlçe başkanı Fatih Türkel, yapmış olduğu basın açıklamasında Samsun'un İlkadım ilçesinin dilencilerin istilasına uğradığını belirterek, "Bu dilencilere daha ne kadar yol vereceksiniz. Köşe başında yumurta satıp köyden getirdiği ıspanağı satıp helalinden evine ekmek götürmeye çalışan garibanı gören belediyeler, bu vicdan sömürücülerini ne zaman göreceksiniz" dedi.

CHP İlçe başkanı Fatih Türkel, Samsun'un İlkadım ilçesindeki dilenci sorunu ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklamasında buılundu. Türkel, açıklamasında, "Samsun'un metropol ilçesi ilkadım, şehrimizin aynası İlkadım, adeta dilencilerin istilasına uğradı. Cumhuriyet Meydanı, Fuar Caddesi, Saathane Meydanı, Gazi Caddesi, hangi caddeye hangi köşeye baksanız insanların dini ve vicdani duygularını sömüren dilencilerle dolu. Hepsi aynı yüzler, hepsi yıllardır aynı köşeleri turmuş sömürü işini adeta ticarete çevirmiş bilindik yüzler.

"Daha ne kadar yol vereceksiniz"

Bu dilencilere iltimas geçildiğini iddia eden Türkel, "Bunlar gariban değil, bunların mesleği dilencilik. Camii önlerinde onlar, her köşe başında onlar var. Belediye zabıtaları nerede? Belediye başkanları ve yöneticileri daha ne kadar bu sömürüye izin vereceksiniz? Bu dilencilere daha ne kadar yol vereceksiniz? Köşe başında yumurta satıp köyden getirdiği ıspanağı satıp helalinden evine ekmek götürmeye çalışan garibanı gören belediyeler, bu vicdan sömürücülerini ne zaman göreceksiniz"  diye sordu.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.