Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tufan Akcagöz'den Atatürk'e hakaret eden Uzunlar'a suç duyurusu!

Samsun Haber

Eski CHP Samsun İl Başkanı ve Avukat Tufan Akcagöz, Atatürk'e hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar hakkında suç duyurusunda bulunarak tepkisini gösterdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, facebook hesabından Atatürk'e alıntı paylaşımlarla ağır hakaretlerle yağdırdı. 10 Kasım ile ilgili "Korna ile anılan tek kişisin" paylaşımında bulunan Hasan Uzunlar'a tepki yağdı. 

BU NE CÜRET, BU NE CESARET! 

Suç duyurusunda bulunan Tufan Akcagöz sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Milletin atası, memleketin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk hakkında sosyal medya sayfasından hakaretler eden bu kişi Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili.

Kendisi hakkında Samsun Cumhuriyet Savcılığı nezdinde bugün itibariyle suç duyurusunda bulunuyorum ve konunun takipçisi olacağım. Ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin vatansever Meclis üyelerini de göreve davet ediyorum. Bu kişi derhal görevinden istifa etmelidir.

Atatürk'e hakaret etmek demek, bütün bir milli mücadelede dönemine sövmek demektir ve bunu yapan kişi mutlaka yargı önünde cezasını görür, görmelidir. Burası Samsun, 19 Mayıs kenti. Bu ne cüret, bu ne cesaret! Yargı önünde hesaplaşacağız."


Ayrıca CHP Samsun İl Başkanlığı 14 Kasım Perşembe (yarın) saat 13.30'da Hasan Uzunlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.