Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Fuat Çapa;  İlk sıraya  Osman'ın ismini yazarım

Samsun Haber

Teknik direktör Fuat Çapa, "Osman Çelik çok özel bir futbolcu. Her zaman 11’de olacak ama mevki o andaki ihtiyaca göre belli olacak. Sağ bek, stoper ya da orta sahada oynayacak ama kesin olarak ilk 11’de oynayacak. Tahtaya önce Osman’ın ismini ilk 11’e yazacağız ardından diğer futbolcuların isimleri kadroya yazacağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Fuat Çapa, Osman Çelik'in çok özel bir oyuncu olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, "Osman her zaman 11’de olacak ama mevki o andaki ihtiyaca göre belli olacak. Sağ bek, stoper ya da orta sahada oynayacak ama kesin olarak ilk 11’de oynayacak. Önce Osman’ın ismini ilk 11’e yazacağız ardından diğer futbolcuların isimleri kadroya yazacağız. Osman Çelik gösterdiği performans ve hırs ile daima ilk 11’de oynamayı hak ediyor" diye konuştu.  

BAŞARILI BİR OYUNCU 

Çapa, “Ali Ülgen’in kırmızı kartı bizi de üzdü. Vukan Savicevic temaslı olduğu için takımda yer almadı. O yüzden kadroya alınmadı. Hasan Kılıç ile ilgili sorun görmedim. Her gün Hasan Kılıç ile görüşüyorum. Diğer futbolcularla da görüşüyorum. Bir sıkıntı yok. İlk geldiğimde ‘27 puanla devreye girelim’ desem sevinirdiniz. Son 3 karşılaşmada çok canımız acıdı. Tuzla, İstanbulspor maçları da canımızı acıttı. Devreye 3-4 puan daha fazla girsek çok farklı şeyler konuşurduk. Bu açığı kapatmak için daha fazla çalışacağız. Geçen sene Eskişehirspor, Ankaraspor ve Akhisarspor’un durumundan dolayı 3 takım 70’er puan aldı. Bu sezon 2 maç daha fazla oynanacak olmasına rağmen bu puanların yakalanacağını düşünmüyorum. Çünkü geçen seneye oranla çok çekişmeli bir lig geçiyor" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.