Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tekkeköy'e yapılan hastane tam gaz devam ediyor!

Samsun Haber

Samsun'un Tekkeköy ilçesine yapılmaya devam edilen 250 yatak kapasiteli Tekkeköy Devlet Hastanesi inşaatında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından Tekkeköy Belediyesi'nin de desteğiyle 126,9 milyon liraya mal olacak olan 250 yatak kapasiteli Tekkeköy Devlet Hastanesi sağlık alanında çığır açacak. Fore kazık çalışmaları tamamlanan hastanenin inşaatı tam gaz devam ediyor.

İNSANLARI TEKKEKÖY'E ÇEKECEK

Son dönemlerde yapılan yapılarla adından söz ettiren, Karadeniz'in de önemli kentlerinden biri haline gelen Tekkeköy, yeni devlet hastanesiyle adından söz ettirmeye devam edecek. İlçede şehrin takımı olan Samsunspor’un 33 bin kişilik stadyumu, uluslararası ticaret trafiğinin merkezi olan Lojistik Merkez, Kongre ve Fuar Merkezi, OSB ve diğer sanayi bölgeleri, kamu alanları ve yaşam alanları bulunuyor. Tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra sonradan yapılan eserler de kenti, yaşanabilir şehirler arasında ilk sıralara çıkartıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından 250 yataklı hastanenin de tamamlanması, hem şehir merkezindeki sağlık yükünü hafifletecek hem de çevre şehir ve ilçelerdeki vatandaşları Tekkeköy’e çekecek. 

Havadan görüntülenen hastane inşaatının da fore kazık çalışmaları tamamlandı. İnşaat devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.