Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

"Tekkeköy'deki santral tarımı kötü etkiliyor"

Samsun Haber

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Tekkeköy'de bulunan mobil santral hakkında açıklamalarda bulundu. Yaşar,, "Tekkeköy'deki mobil santralin zararını o bacalar tüterken her gün hastalanan çocuklar biliyor" ifadelerini kullandı.

Samsun Haber-TBMM Genel Kurulu'nda bu hafta Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri yapıldı.


Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 14. maddesi üzerine söz alan İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Tekkeköy'de bulunan mobil santralin tehlikeleri hakkında konuştu.

Bedri Yaşar açıklamasında, "Samsun'un Tekkeköy'ü ilçesine de dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Tekkeköy ilçemizde, özellikle bu bölgede yapılan mobil santraller, termik santrallerden dolayı artık çiftçilerimizin yetiştirdiği ürünler Tekkeköy'de yetiştiriliyorsa bunlar artık talep görmüyor "Zehirli." denilerek de satın alınmıyor." şeklinde sözlerine başlayan Yaşar, Samsun Tekkeköy'deki içler acısı bir başka tabloyu da gözler önüne serdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.