Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taşçı: “Halkımızın katılımlarını bekliyoruz”

Samsun Haber

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binasının açılış töreni ile ilgili konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Halkımızın katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Samsun haber - Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binasının açılış töreni 20 Temmuz 2018 saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Atakum Belediyesi tarafından 4 buçuk yılda hayata geçirilen 80 projenin 8'i, gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreni ile resmi olarak hizmet vermeye başlıyor.

“Açılışa İsmail Kahraman’da katılacak”

Eğitim Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binasının açılışına 26.dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız İsmail Kahraman’ın katılacağını söyleyen Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak hayata geçirmiş olduğumuz 8 projenin toplu açılışını gerçekleştireceğiz. Bu hizmetlerimiz Atakum ilçe halkımıza sunulan iyi projelerdir. Atakum halkımızın da beğeniyle kullandığı 75 milyonluk yatırımın açılışını gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki bu hizmetlerimiz Atakum Belediyesinin içerisine büyük katkı sağlamıştır. Açılışımıza 26.dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız İsmail Kahraman’da katılacak. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in ve halkımızın katılımlarını bekliyoruz. Yarın akşam 19.00’da Eğitim Araştırma Hastanesi Atakum Hizmet Binasının önünde açılışımızı gerçekleştireceğiz”  diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.