Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tangal: Özlenen belediyecilik Yeniden Refah'la gelecek

Samsun Haber

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Kemalettin Tangal Samsunhaber.com u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllar sonra İlkadım'ı Yeniden Refah Partisi belediyeciliğiyle buluşturacaklarını söyleyen Tangal, "Öncelikli felsefemiz dürüst, ahlaklı ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışıdır. Göreve geldiğimizde asla bu prensiplerimizden vazgeçmeyeceğiz. Müthiş bir kadromuz var. İlkadım'ı yeniden şaha kaldıracağız." dedi.

Türkiye'nin bir çok ilinden büyük ilçe belediyesi olan İlkadım'da önemli yeniliklere imza atacaklarını ifade eden tangal; "Enerjimiz ve heyecanımız yüksek bilgimiz ve birikimimiz var. Bu özelliklerimizi İlkadımda en güzel şekilde kullanıp ilçemizi layık olduğu yere taşıyacağımıza şimdiden söz veriyoruz. diye konuştu.

İlkadım'ın beklentilerini özlemlerini ve sorunlarını çok iyi bildiklerini sözlerine ekleyen Tangal; "Göreve geldiğimizde klasik belediyecilik anlayışıyla değil, 24 saat halka hizmet eden, sorunları yerinde çözen, halkın beklentilerini karşılayan ve ilçenin özlemlerini gideren bir anlayışı hakim kılacağız" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.