Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taha Balcı Samsunspor’un radarında 

Samsun Haber

Kırmızı beyazlı ekibin şampiyon Keçiörengücü takımının başarılı forveti Taha Balcı’yı büyüteç altına aldığı iddia edildi. 

Samsunspor Haber – Samsunspor, şampiyon Keçiörengücü’nün forveti Taha Balcı’yı büyüteç altına aldı. Ankara ekibinde başarılı bir geçiren ve attığı gollerle takımını bir üst lige taşıyan 30 yaşındaki oyuncu ile ilgili çalışmaların başlatıldığı iddia edildi. Taha Balcı ile ilgili nihai kararı takımın yeni teknik direktörü İrfan Buz’un vereceği öğrenilirken; oyuncunun resmi teklif gelmesi durumunda Samsunspor’da oynamayı istediği de sızan bilgiler arasında. 

ÖNCELİK GİDECEK OYUNCULAR 

Taha Balcı’nın yanı sıra Tuzlaspor’un forveti Murat Yılmaz ile de ilgilenen kırmızı beyazlı ekibin yakın bir dönemde kadrosuna katmak istediği oyuncularla görüşmelere başlayacağı açıklandı. Ancak önceliğin şişkin olan kadronun ideal sayıya indirilmesi. Bunun içinde teknik direktör İrfan Buz ve ekibinin yoğun bir tempoda çalıştığı öğrenildi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, gündeme gelen Taha Balcı ve Murat  Yılmaz’ın transferlerinin gerçekleşmesinin takıma büyük katkı sağlayacağı yönünde sosyal medyada görüş bildiriyorç 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.