Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Suat Çakır: İstanbul'a lider gidebiliriz

Samsun Haber

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, "Sarıyer ile aramızda sadece 1 puan var. Biz tüm maçlarımızı kazanıp; rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu anlamda Pazar günü oynayacağımız Keçiörengücü maçı her açıdan büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Pazar günü oynayacakları Keçiörengücü karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Çakır, "Lider Sarıyer ile aramızda sadece 1 puan var. Bu nedenle biz her maçı kazanıp bir an önce liderliği ele geçirmek istiyoruz. Bu hafta da lider olabiliriz. Bizim ilk hedefimiz ilk yarıyı lider bitirmektir. Bunun için de kalan maçlarda puan kaybetmememiz lazım. Bunu da başaracak gücümüz var” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI 

Pazar günü oynayacakları Keçiörengücü karşılaşmasında en büyük destekçilerinin taraftarlarını tribünlerde görmek istediklerinin de altını çizen kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Çakır, "Her hafta artarak devam eden taraftar sayımızda bu maçta rekor bir rakam bekliyoruz. 12.adam olarak gördüğümüz büyük Samsunspor taraftarlarının desteğiyle birlikte takımımız sezon sonunda mutlu sona ulaşacaktır. Bu noktada yönetim olarak üzerimize düşenleri fazlasıyla yerine getiriyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.