Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Son Dakika! Erhan Usta MHP'den İhraç Edildi

Samsun Haber

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta partisinden ihraç edildi. Alınan bu şok karar sonrasında gözler Erhan Usta'nın yapacağı açıklamalara çevrildi.

Tedbirli olarak ve parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına sevk edilen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta partisinden ihraç edildi. Alınan bu şok karar sonrasında gözler Erhan Usta'nın yapacağı açıklamalara çevrildi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Samsunhaber.com'da yayınlanan Başkanlar Konuşuyor programına konuk olan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman Cumhur İttifakı ile ilgili açıklamalarda bulunmuş, Karaduman'ın bu açıklamalarına MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'dan cevap gelmişti.

Yaşananlar sonrasında MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin görevden alınmış, Erhan Usta hakkında ise soruşturma başlatılmıştı. MHP'deki gelişmeler sonrasında AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'da görevden alınmıştı.

Tüm bu gelişmeler sonrasında Erhan Usta, tedbirli olarak ve parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına sevk edilmişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.