Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şimdi birlik beraberlik zamanı

Samsun Haber

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, kümede kalmak için yeterli olan puanı toplayacaklarını ifade ederek, “Şimdi hata aramaya ya da hatayı kimin yaptığını sorma dönemi değil” diye konuştu.

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, kümede kalmak için yeterli olan puanı toplayacaklarını söyledi. Camia olarak kenetlenmelerinin takım üzerinde pozitif bir hava estirdiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, “Şimdi hata aramaya ya da hatayı kimin yaptığını sorma dönemi değil” diye konuştu. 

ŞİMDİ HESAP SORMA ZAMANI DEĞİL

Tabi ki zamanı geldiğinde hatayı yapandan bunların hesabının sorulacağını vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, “Şimdi Samsunspor için kenetlenme ve kümede kalmak için mücadele etme zamanıdır. Bu takıma güvenilsin” dedi.  İstanbulspor maçı için gereken tüm tedbirleri aldıklarını belirten Besim Durmuş şunları söyledi: 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Sarı kart cezalısı Ahmet Cebe ve sakat olan Ufuk’un dışında eksik oyuncumuz yok. Rakibin birçok maçını yeniden izledim. Güçlü yanlarını da zaaflarını da biliyoruz. Oyun planım hazır. Oyuncularıma da bunu anlattım. Artık son sözü sahada oyuncularımız tribünlerde de her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan taraftarımız söyleyecek.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.