Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şehidin acı haberi ailesine verildi

Samsun Haber

Bugün Hakkari’de şehit olan Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman’ın acı haberi ailesine verildi.

Samsun Haber – Hakkari’nin Çukurca karayolunda PKK’lı teröristlerin askeri araca roketatarlı saldırısında şehit olan 24 yaşındaki Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman’ın acı haberi memleketi Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki baba ocağına ulaştı.

Hakkari’ye Kirpi aracı ile gelirken 15 kilometre kala teröristler tarafından kurulan pusu sonucu yaralanarak Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Nejat Yaman’ın acı haberi Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Selyeri Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi. Şehidin babası Turan Yaman, annesi Sevim Yaman, kız kardeşleri Esra ve Büşra Yaman ile dedesi Necmi Yaman’ın oturduğu eve gelen askeri görevliler ve Tekkeköy Kaymakamı Günay Öztürk, aileye acı haberi verdi.

Dede Necmi Yaman acılı haberi evin balkonunda alarak üzüntü yaşarken, hala Habibe Üstün ise evin önünde fenalık geçirdi. Evin önünde bekleyen iki ambulans fenalık geçiren şehidin yakınlarına anında müdahale etti. Şehidin baba evine iki büyük Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alan yakınları ise taziyeye geldi.

ŞEHİT YAMAN’IN CENAZESİ TEKKEKÖY’DE KILINACAK

Şehidin cenazesi, 07 Haziran 2017 tarihinde (yarın) Tekkeköy Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedilecek.

SAMSUN’A 10 GÜNDE 4. ŞEHİT GELDİ

1,5 yıl önce göreve başladığı öğrenilen Nejat Yaman ile birlikte Samsun’a son 10 günde 4. şehit haberi gelmiş oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.