Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Seçim dönemi Çiftlik Caddesi'nin estetiği değişiyor! Saksılar kalktı, demirlikler geldi, sonuç: 2 günde, 5 yaralı

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi, seçim döneminin yaklaşması ile birlikte yine Çiftlik Caddesi'nin estetiğiyle oynuyor. Saksılar ve çöp tabelaları kaldırılmaya başlandı yerine sarı demirlikler yerleştirildi.   

Samsunhaber.com WhatsApp ihbar hattımıza Çiftlik Caddesi'ne konulan sarı renkli demirliklerle ilgili sıkça şikayet gelmeye başladı. Vatandaşların demirliklere takılarak yaralandığı belirtilirken Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne konu ile ilgili sıkça tepki gösteriliyor.

NE AMAÇLA KONULDU? 

Geçtiğimiz hafta Çiftlik Caddesi boyunca yerleştirilen sarı demirliklerin ne işe yarayacağını vatandaşlar çözemedi. Park yerlerine ve yaya geçiş noktalarına bir etkisi olmayan demirliklerin kurulmasının ardından saksılar ve çöp direkleri kaldırılmaya başlandı.

VATANDAŞLAR VE ESNAF ŞİKAYETÇİ 

Samsun' en işlek caddelerinden biri olan Çiftlik Caddesi'nin (İstiklal Caddesi) estetiği yine değişiyor. Saksılar ve çöp tabelaları sökülmeye başlanırken yerine sarı demirlikler konuldu. Demirliklere 2 günde 5 kişi takılarak yaralanırken vatandaşlar ve esnaf durumdan şikayetçi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.