Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SASKİ Samsun'un sorunlarını çözüyor

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, Samsun'un alt yapı sorunlarını çözmek için hızla çalıştıklarını söyledi.

Samsun haber - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Samsun İl Müdürü Mücahit Taşkın, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu’nu ziyaret etti. Genel Müdür Demircioğlu, BYEGM Samsun İl Müdürü Taşkın'a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

METROPOL ŞEHİR SAMSUN

Büyükşehir Belediyesi'nin Samsun'un gelişmesinde katkı sağladığını belirten, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, gerçekleştirdiği yatırımlar Samsun da çıtayı yükseltmiş. Samsun gibi, metropol bir şehirde görev aldığım için kendimi şanslı görüyorum. Bizlerde Samsun’un gelişmesine katkı sağlamak için buradayız” dedi.

17 İLÇEYE HİZMET

Samsun'un 17 ilçesine hizmet verdiklerini söyleyen SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu ise, "Tek hedefimiz şehrin alt yapı sorununu çözmektir. Bunun için de yoğun tempoda alt yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerin kırsal kesimde de alt yapı ve içme suyu yatırımlarımız devam ediyor. Şehrin her noktasını alt yapı yatırımları ile nakış gibi işliyoruz" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.