Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor, yarın Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak 8.RANDEVU

Samsun Haber

Spor Toto 1. Lig’in 21. hafta mücadelesinde ligin zirvesinde yer alan Eyüpspor ve Samsunspor, tarihlerindeki 8. randevuya çıkacaklar.

Samsunspor Haber - Samsunspor ile Eyüpspor daha önce 7 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmaların 2’sini Samsunspor kazanırken, Eyüpspor ise galibiyet yüzü göremedi. İki takım arasında oynanan 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İstanbul’da oynanan 3 maçta ise Samsunspor’un 1 galibiyeti bulunurken, 2 maç beraberlikle sonuçlandı.

RAKAMLAR NE DİYOR ?

Eyüpspor geride kalan 19 maçta 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 41 puan topladı. Rakip filelere 26 gol gönderen İstanbul temsilcisi, kendi kalesinde ise 11 gol gördü. Bu sezon kendi sahasında 10 maça çıkan İstanbulspor, bu maçların 9’unu kazanırken 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

SAMSUNSPOR KAYBETMİYOR

Samsunspor 19 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 30 kez havalandıran kırmızı-beyazlılar kendi sahasında 16 gol gördü. Deplasmanda oynadığı 9 maçın sadece 3’ünü kazanabilen Samsunspor, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Eyüpspor ve Samsunspor arasındaki 8. maç, 22 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Eyüp Stadı’nda oynanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.