Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un yeni stadında büyük tehlike

Samsun Haber

Samsunspor'un yeni stadında oynanan Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa maçında yaşanan olayların yankıları sürüyor. Statta tuvaletlerin tavanındaki aydınlatmaların içerisinden akan sular ise daha büyük bir tehlikeden dönüldüğünü gözler önüne serdi.

Samsun Haber - Samsun'da dün akşam oynanan Beşiktaş Konyaspor Süper Kupa final maçında yaşanan olaylar gündemin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.


Hem Beşiktaş hem de Konyaspor taraftarı, Samsunspor'un yeni stadına büyük zarar verdi. Statta dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise tuvaletlerde yaşanan sorun oldu. 


BÜYÜK TEHLİKE!

Samsunspor'un yeni stadyumunda yaşanan olayda, tavanda bulunan aydınlatmaların içerisinden akan su, statta büyük tehlike oluşturdu. Elektrik kablolarının arasından akan su, yangın tehdidini de beraberinde getirdi.


HAFTA SONU LİG BAŞLIYOR!

Samsunspor, 13 Ağustos pazar günü lige başlayacak. Ancak stat zemininde yaşanan sorunlar, tuvaletlerdeki ihmal ve Beşiktaş ile Konyaspor taraftarlarının stada verdiği zarar, ligin ilk maçı kafalarda pek çok soru oluşmasına neden oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.