Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un Çadlı forveti Moundilmadji, bordo mavili ekibe golünün olduğunu söyledi... MARİUS TRABZON'U GÖZÜNE KESTİRDİ

Samsun Haber

Kırmızı beyazlı ekibin formda golcüsü Marius Mouandilmadji, Trabzonspor'u gözüne kestirdi. Çadlı forvet, Trabzon maçına özel çalışmalarla hazırlanırken; antrenmanlardaki isteği ve hırsıyla dikkat çekiyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da  Marius Mouandilmadji, Trabzonspor'u gözüne kestirdi. Çadlı forvet, Trabzon maçına özel çalışmalarla hazırlanırken; antrenmanlardaki isteği ve hırsıyla dikkat çekiyor. Perşembe akşamı oynanacak kritik 90 dakikada hedeflerinin puan veya puanlarla Samsun'a dönmek olduğunun altını çizen başarılı forvet, kazanmamaları için bir nedenin olmadığını söyledi. 

ÖZGÜVENİMİZ YERİNDE 

Rakiplerinin özellikle iç sahada etkili bir performans ortaya koyduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin forveti Mouandilmadji, "Fatih Karagümrük galibiyetiyle zaten iyi olan moral motivasyonumuz bir kat daha yükseldi. Kendimize olan özgüvenimiz yerine geldi. Şimdi daha rahat bir şekilde maçlarımızı oynuyoruz. Trabzonspor maçının camia için önemini kavradık. Ligde tutunabilmek adına Trabzon'a kaybetmemek için gidiyoıruz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.