Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'u Türkiye'nin Barcelona'sı yapacağız

Samsun Haber

Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak'ın Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'a, Tümer Metin'in 'Samsunspor Türkiye'nin Sevilla'sı olacak yorumunu hatırlatmasına ünlü iş adamının verdiği cevap taraftarları heyecanlandırdı. 

Samsunspor Haber - Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Gaziantepspor maçı sonrasında Samsunhaber.COM mikrofonlarına çok özel açıklamalarda bulundu. Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak'ın Yıldırım'a, Tümer Metin'in 'Samsunspor Türkiye'nin Sevillası' olacak yorumunu hatırlatması üzerine Yıldırım'ın verdiği cevap taraftarları heyecanlandırdı. 

YILDIRIM’DAN BOMBA YORUM GELDİ 

İşte Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın verdiği cevap; Tabi ki ilkadımda Türkiye'nin Sevilla'sı yapmak ama daha sonra gerekirse Türkiye'nin Barcelonası da olabiliriz. Bunu yapabilecek hem ekonomik gücümüz var Yıldırım Holding desteği altında; hem de İsmail Uyanık Başkanın vizyonu var.

 
SAMSUNSPOR ASANSÖR TAKIM OLMAYACAK

Öbür tarafta gerçekten bizi Samsunspor olarak destekleyen Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Şehir kitlenmiş insanlar Samsunsporla yatar kalkar olmuş. Böyle bir şehirde başarı öyküsü yaratmamak çok zor. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var. Önce Süper Lige çıkıp ayaklarımızın üzerine basmamız lazım. Samsunspor artık asansör takım olmayacak buna asla müsaade etmeyiz." 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.