Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor nasıl şampiyon olur ?

Samsun Haber

Yılport Samsunspor, Keçiörengücü beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Son 5 haftaya liderin 2 puan gerisinde giren kırmızı beyazlı ekibin mutlu sona ulaşabilmesi için bu periyodu 15 puanla tamamlayıp; Keçiörengücü'nün puan kaybetmesini beklemekten başka bir seçeneği kalmadı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, yine bir final havasında geçen karşılaşmadan galibiyetle ayrılamadı. Bu sezon bir kez bile liderliğe yükselemeyen kırmızı beyazlı ekip, şampiyonluk maçı olarak kabul edilen Keçiörengücü deplasmanında skor avantajını da yakalamasına rağmen 90 dakikayı beraberlikle tamamladı. Kırmızı beyazlı ekip bu sonuçla şampiyonluk umutlarını azaltırken; kalan son 5 maçın hepsini kazanıp, rakibi Keçiörengücü'nün puan kaybetmesini bekleyecek.

BAHATTİN NEDEN OYNAMADI ?

Kırmızı beyazlı taraftarlar, Keçiörengücü karşısında özellikle ikinci devrede sergilenen kötü futbol karşısında adeta büyük bir şok yaşadı. Ayakta durmakta dahi zorlandıkları gözlenen Yılport Samsunsporlu oyunculara kenar yönetiminde hatalı değişiklikleri de eklenince kötü sonuç kaçınılmaz oldu. Taraftarlar, özellikle teknik direktör İsmet Taşdemir'in sahaya sürdüğü kadronun doğru olmadığı yönünde görüş bildirirken; hazır ve formda bir Bahattin'in de neden ilk 11 de başlamadığını sormaktan kendilerini alamadılar. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.