Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor kapılarını dış dünyaya kapattı 

Samsun Haber

Samsunspor, bugün yaptığı son çalışmanın ardından Karadeniz derbisinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor karşılaşması için kampa girdi. Nuri Asan Tesisleri'nde yarın oynanacak kritik müsabakayı beklemeye başlayan kırmızı beyazlı ekipte, moraller yerinde. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, bugün yaptığı son çalışmanın ardından Karadeniz derbisinde karşılaşacağı Çaykur Rizespor karşılaşması için kampa girdi. Nuri Asan Tesisleri'nde yarın oynanacak kritik müsabakayı beklemeye başlayan kırmızı beyazlı ekipte, moraller yerinde. Teknik direktör Besim Durmuş, fizik ve mental açıdan Çaykur Rizespor karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi. Başarılı teknik adam, yarın ki kritik karşılaşma öncesinde takımda eksik oyuncunun bulunmadığını söyledi. 

BİZE GÜVENİN 

Bu dakikadan sonra son sözü sahada oyuncularının söyleyeceğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, "Benim oyuncularıma güvenim tam. İnşallah yarın taraftarlarımızında desteğiyle sahadan işimize yarayan sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bu konuda tüm önlemlerimizi aldık. Özellikle sahamızda oynayacağımız Rizespor ve Elazığspor karşılaşmalarını mutlak kazanmamız gerekiyor. Oyuncularım ve ben bunun bilinci içindeyiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.