Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Ankara Demirspor maçı sonrası önemli açıklamalar

Samsun Haber

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Buradan değerlerimizden ödün vermeden kendi karakterimizden daha aşağı seviyelere indirmeden futbol anlayışımızı bu işi başarmak zorundayız. Kolay değil; hep beraber bu işi başaracağız" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Ankara Demirspor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.COM mikrofonlarına çok önemli açıklamalarda bulundu. Spor Müdürümüz Özgür Kalanbak'a konuşan Başkan Uyanık, ligde kolay maçın olmadığını söyledi. Başkan Uyanık, "Hiçbir şeyin garantisi yok görüyorsunuz. Alışık olmadığımız bir futbol var. Özellikle rakipler zamandan çok çalıyorlar. Sert oynayıp aynı zamanda hakemi de etkiliyorlar" dedi.

 
MECBURUZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı İsmail Uyanık, "Bunlar bizim istediğimiz şekiller değil ama mecburuz; buradan kendi değerlerimizden ödün vermeden kendi karakterimizden daha aşağı seviyelere indirmeden futbol anlayışımızı bu işi başarmak zorundayız. Kolay değil hep beraber bu işi başaracağız" diye konuştu.  

SAMSUN ÖRNEK ŞEHİR 

"Samsun şehrinin Samsunspor takımına bakışı Türkiye de her zaman örnek şehir olmuştur" diyerek sözlerine devam eden Başkan Uyanık, "Samsunun çocukları hep beraber geldik. Elimizi taşın altına koyduk. Seyirciler bizler yöneticiler; Bizler hep beraber Samsunsporluyuz, Samsun'un çocuklarıyız. Herkes sorumluluğunun farkında inşallah her şey güzel olacak" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.