Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunluların havalimanı perişanlığı

Samsun Haber

Samsun'daki Çarşamba Havalimanının tadilata alınması nedeniyle yolcular Ordu-Giresun Havalimanına yönlendiriliyor. Burada da teknik sorunların giderilememesi nedeniyle vatandaşlar mağdur olmaya devam ediyor.

Samsun Haber - Samsun Çarşamba Havalimanının 7 Ağustos tarihinde tadilata alınarak kapatılması vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Samsun'daki havalimanının kapalı olması nedeniyle yolcular Ordu-Giresun Havalimanına yönlendiriliyor. Ancak özellikle aşırı yağmur ve sisli havalarda Ordu-Giresun Havalimanı yolcuları zor anlar yaşıyor.


Orduhayatgazetesi'nde yer alan habere göre, Ordu-Giresun Havalimanındaki teknik eksikliklerin giderilememesi nedeniyle sisli ve yağmurlu havalarda uçuş iptalleri sürüyor.


Son olarak önceki gün akşam saatlerinde yapılması gereken iç ve dış hatlar uçuşları iptal edilirken bazı uçuşlar Trabzon'a yönlendirildi. İptal olan seferlerde Samsunlu yolcuların da yer alması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşandı.

Ordu-Giresun Havalimanındaki iptal edilen seferler nedeniyle Trabzon'a inmek zorunda kalan Samsunlu yolcular, yaklaşık 6-7 saatlik bir kara yolculuğu ile evlerine ulaşabildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.