Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunluları sevindiren karar

Samsun Haber

Samsun UKOME kararının Atakum, Taflan, İncesu ve Fakülte Hatlarındaki dolmuşların Shell Kavşağına kadar hizmet vermesinin ardından dolmuşçulara bu konu hakkındaki görüşlerini sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

Samsun haber – Samsun Büyükşehir Belediyesi UKOME’nin verdiği kara göre artık Atakum, Taflan, İncesu ve Fakülte Hatlarındaki dolmuşların Shell Kavşağına kadar hizmet vereceği öğrenildi. Samsunhaber.com olarak dolmuşçulara bu konu ile ilgili fikirlerini sorduk. 

Dolmuşçulardan UKOME’nin yapmış olduğu yeni sistemle ilgili yorumları şu şekilde:

“Bizim içinde halk içinde bu durum çok iyi oldu. Bu hakkı bize verenlerden Allah razı olsun. Biz dolmuşçular için önemli olan halka hizmet etmek. Halkın memnun olması bizi mutlu ediyor. Büyükşehir Belediyesinin UKOME’den çıkarmış olduğu kararla bu yeni sistemi öğrenmiş olduk.”

“Bu karar çok iyi oldu. Burada önemli olan nokta halka gidecek olan hizmettir. Bu sistemden önce insanlar mağdur oluyorlardı. Vatandaşlar Shell Kavşağına gelebilmek için 2. Arabaya biniyorlardı. Biz dolmuşçulara değil, halkımıza hayırlı olsun. Artık insanlar mağdur olmayacaklar. İnsanlar 2.kez arabaya binmeyecekler.” 

“Hem bizler hem de halk için çok iyi oldu. Shell Kavşağına gelen müşterilerimiz Büyük Cami’de bırakıyorduk. Artık böyle bir sorun kalmadı. Dolmuşa binenlere de 2. Kez masraf oluyordu. Önceden insanlar mağdur oluyorlardı. Bu sistemle Samsunlu insanlar rahatlayacaklar.”

“Hakkımız olan bize geri verildiği için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir takım yanlışlardan dönüldü. Önceki sistem insanlar için para ve zaman kaybıydı.”

Haber: Müberra TAŞÇI

Kameraman: Oğuzhan YÜKSEL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.