Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlulardan papaz yorumu

Samsun Haber

Samsunhaber.com olarak doların hızlı bir şekilde artması ve buna gerekçe olarak gösterilen Türkiye’deki tutuklu papazın iadesi ilgili Samsunlulara sorular sorduk. İşte Samsunluların dolar ve papazla ilgili cevapları..

Samsun Haber - Dolar kuru temmuz ayı sonunda 4.80 seviyesindeyken Ağustos ayında ABD ve Türkiye arasında tırmanan tansiyonla birlikte sert bir şekilde yükseldi. Doların 6.42 olmasından sonra Samsunlulara sorular sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.

Genel olarak Samsunlular dolarlarının olmadığını söyledi. Vatandaşların kimisi doları olanların bir an önce dolarlarını satması gerektiğini söylerken kimisi de satmayarak ellerindeki değerleri kaybetmemeleri gerektiğini ifade etti.

“Asıl sorun papaz değil”


Amerika’nın istediği papazı Türkiye vermeli mi sorusuna ise Samsunlular çok net bir şekilde verilmemesi gerektiğini belirtti. Papazı isteyen Amerika’ya seslenen Samsunlular, “FETÖ’yü verirlerse Türkiye’de papazı verir” cevabını verdi. Asıl sorunun papaz olmadığını ifade eden vatandaşlar, başka nedenlerinde olduğunu söyledi.
Haber: Müberra TAŞÇI Kameraman: Gökhan ALTANSOY
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.