Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlular kandırılıyor! Parkomat tutanaklarında sahtekarlık mı yapılıyor?

Samsun Haber

Samsun Tüketiciler Birliği Başkanı Avukat Arslan Bolat, Samsun'un en büyük sorunlarından biri haline gelen Parkomatlarda uygulanan usulsüzlüğü ortaya çıkardı. Arslan Bolat, konu ile ilgili Samsunhaber.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun Tüketiciler Birliği Başkanı Avukat Arslan Bolat, Samsun'un en büyük sorunlarından biri haline gelen Parkomat uygulamasındaki sahtekarlığı ortaya çıkardı. 

Avukat Arslan Bolat, Samsunhaber.com'a yaptığı açıklamada Parkomatlarla ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: 

"Siz hiç radar cezasının yasallığının sorgulandığını, hatalı park cezasının yasallığının sorgulandığını gördünüz mü? Bir trafik şube müdürünün elinde, yeterince bilgisi olmayan bir vatandaşın hatalı başvuruları ile ellerinde gazetelere poz vererek biz davaları kazandık biz yasalız diye kendini ispat çabasına girdiğini gördünüz mü? Mahkemeler toplumun vicdanıdır deniyor. Neden? Çünkü toplumun kabul etmediği bir olgu yasal olarak hayatta kalamaz. Ne kadar içi doldurulmaya çalışılsa da olmaz. 

TUTANAKLARDA İMZA SAHTEKARLIĞI

Benim aracıma da defalarca ceza yazıldı ve bu tutanakları incelediğimde iki kişinin imzasını gördüğüm halde her zaman bu çalışanlar tek kişi idi. Benim burada çalışan emekçi kardeşlerime bir sözüm yok ancak bir başkasının yerine imza atmak hukukçu kimliğim ile söylemek gerekir ise imza atanlar için de adına imza atılanlar için de ileride yargı sürecinde çok ciddi bir takım sorunlar oluşturabilir. Bu konuda kendilerinin inisiyatif kullandıklarını düşünmüyorum aksine bu yönde talimatlar dahi söz konusu olabilir. Çok daha dikkatli olmaları gereken bir konu bu. Tutanaklar, iki kişi tarafından imzalanmış gibi düzenleniyor. Yani diyor ki bu iki kişi ben bu arabayı burada gördüm ve bunu onaylıyorum. Açıkça yalan söyleniyor ve Samsun halkı kandırılıyor. 

TÜRK YARGI SİSTEMİ KANDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

Bir de Parktek firması tarafından açılan davalarda özellikle iki kişinin imzasının olduğu dava dilekçelerinde yer alıyor. Burada da açıkça Türk Yargısı ve Mahkemelerimiz kandırılmaya çalışılıyor. Aslına bakarsanız bu video olmadan önce herhangi bir bilirkişi marifeti dahi olmadan mahkemelere sunulan tutanaklar incelendiğinde bile bu imzaların aynı kişinin elinden çıktığı o kadar bariz ki…

Son yaşanan ekonomik sıkıntılar neticesinde zaten zor durum da olan Samsun halkı bir de kendi vergileri ile yapılan yollardan otopark parası isteyen bir de firmanın icra tehdidi ile uğraşıyorlar. Hem de yalan yanlış düzenlenmiş sözde ceza tutanakları ile, yazıktır bu insanlara el insaf diyorum!"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.