Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlular İstanbul'da Bir Arada

Samsun Haber

Bu yıl 9.’su düzenlenen "Samsun Tanıtım Günleri" İstanbul Maltepe Sahili Miting Alanında bulunan kalabalık eşliğinde açıldı.

Osmanlı İmparatorluğunun  simgesi olan Mehteran takımının gösterisiyle başlayan açılışta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberindeki Samsunlu belediye başkanları, Ak Parti Samsun İl Teşkilatı yetkilileri gibi birçok siyasi, hemşehri dernek üyeleri ve Samsun sivil toplum üyeleri yer aldı.
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) katkılarıyla gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri’nin kentlerin tanıtımında önemli bir etken olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İsmini Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun’a ayak bastığı yerden alan İlkadım ilçemiz tarihi açıdan önemli bir yere sahiptir. İlkadım ilçemiz gerek Samsun gerek Türkiye için önemli bir kenttir. Bu tür tanıtım günlerinin Samsunluların buluşma, kaynaşma ve kendilerini ifade etme imkanı olduğu organizasyonlardır. Belediye olarak Samsun tanıtım günlerine katılmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.