Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlular dikkat! Sakın bu çukura düşmeyin...

Samsun Haber

Samsun'un Atakum ilçesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde yapılan çalışma sonrasında kapatılmayan çukur nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Samsun'un Atakum ilçesi İsmet İnönü Bulvarı Körfez tramvay durağı önünde yolda açılan çukur nedenle pek çok araçta hasar meydana geldi.

Yolda yapılan çalışma sonrasında kapatılmayan çukur nedeniyle aracının altını vuran Bilal Karaca isimli vatandaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Dün aksam Atakum Körfez durağını geçince yolu kazmış belediye ve bir levha dahi bırakmadan gitmişler. Çok insan burası yüzünden mağdur oldu ama kesinlikle önlem alınmadı. Polisi çağırdık, biz bir şey yapamayız dedi ve gitti. Belediye kimin yaptığını bilmiyor. Sabahtan beri ulaşmaya çalışıyorum biri SASKİ diyor biri Fen İşleri. Ben kazayı saat 8 de yaptım ve saat 11 de o çukuru taş ile kapatmaya çalıştılar. Herkes kendi masrafını kendi karşılamak zorunda kaldı. Belediyemizden Samsun'umuzdan Allah razı olsun. Daha söyleyecek bir kelimem yok bu insanlara."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.