Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlular dikkat! 1 gecede kış gelecek...

Samsun Haber

Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı hava tüm yurtta etkili olacak. Samsun'da yarın akşam saatlerinde kuvvetlenecek olan sağanaklar ile birlikte sıcaklıklar 8-10 derece birden düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre tüm Türkiye, bu geceden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Samsun'da sıcaklıklar bu gece başlayacak olan sağanak yağışlar ile birlikte düşüşe geçecek. Yağışlar 25 Ekim Perşembe günü kuvvetlenecek, yarın akşam ile birlikte sıcaklıklar ise 8-10 derece birden düşecek.

KUVVETLİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji'den edinilen bilgilere göre 25 Ekim Perşembe günü Samsun genelinde kuvvetli sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan uyarıda yağışların yer yer sel baskınlarına neden olabileceği belirtildi.

Samsun'da etkili olacak olan kuvvetli sağanaklar ile birlikte sıcaklıklar hızla düşüşe geçecek. Yarın 23-24 dereceleri görecek olan sıcaklıklar, 25 Ekim Perşembe günü 14-15 derecelere kadar düşecek. Hafta sonu ile birlikte ise yağmur kesilecek ve sıcaklıklar yeniden adım adım yükselişe geçecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.