Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu vekilden çirkin Atatürk paylaşımına tepki

Samsun Haber

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Atatürk'e hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar'a tepkisini gösterdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, facebook hesabından Atatürk'e alıntı paylaşımlarla ağır hakaretlerle yağdırdı. 10 Kasım ile ilgili "Korna ile anılan tek kişisin" paylaşımında bulunan Hasan Uzunlar'a tepki yağdı. CHP İl Başkanlığı da konu ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Konu ile ilgili basın açıklamasında bulunan Neslihan Hancıoğlu şu ifadelere yer verdi:

"İnsanlıktan ve vatan sevgisinden zerre nasibini almamış Hasan Uzunlar, büyük önderiz Atatürk'e hakaret etme cüretini gösterdi. Hasan Uzunlar, 10 Kasım'da yaptığı paylaşımla Atatürk'e çirkince saldırdı. İçişleri Bakanlığını, yüce Türk yargısını ve bu şahsın mensup olduğu partiyi derhal gerekli işlemi yapmaya davet ediyorum. Eğer yargı Türk devletinin yargısıysa bu şahsın sanık sandalyesini oturtulması lazımdır." 

Ayrıca CHP Samsun İl Başkanlığı 14 Kasım Perşembe (yarın) saat 13.30'da Hasan Uzunlar hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.