Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı

Samsun Haber

Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı.

Sansun Haber-Onur Akay sosyal medya hesabından Samsunlu ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı haberini yayımladı.

Sanat dünyasındaki önemli sanatçıların kötü haberlerini duyuran Onur Akay bu seferde Samsunlu ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı haberini verdi.

Onur Akay, twitter hesabından Orhan Gencebay ile olan fotoğrafını paylaşıp, "Dün gece ateşi yükselen değerli sanatçımız Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı. Gencebay'a gıda zehirlenmesi teşhisi konuldu. Geceyi hastanede geçiren ve tedavisi devam eden ustamıza acil şifalar dilerim" sözcüklerini ekledi.

Samsunlu ses sanatçısı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı haberini öğrenen habercilere de konuşan Onur Akay, "Dün gece evinde yediği dondurmadan zehirlenmiş. Karnı şişen ve şiddetli baş ağrısı ile yoğun halsizlikten şikâyet eden Orhan Gencebay'ı ambulansla hastaneye kaldırmışlar. Çok sevdiği ballı bademli dondurmadan zehirlendiği anlaşılmış. Değerli sanatçımız, hastanede yükselen ateşi ve gece boyunca kritik seyreden durumuyla, yakınlarını endişelendirmiş. Şu an sağlık durumu iyi" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.