Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu Öğrencilerden Türk Kızılayına Büyük Destek

Samsun Haber

Samsun’a bağlı Vezirköprü ilçesinde öğrenciler örnek bir davranış sergilediler. Kendi harçlıklarını biriktiren öğrenciler tarafından Türk Kızlay Derneği’ne 47 bin 975 lira tutarında yardımda bulundular.

Samsun Haber- Samsun’a bağlı Vezirköprü ilçesinde öğrenciler örnek bir davranış sergilediler. Kendi harçlıklarını biriktiren öğrenciler tarafından Türk Kızlay Derneği’ne 47 bin 975 lira tutarında yardımda bulundular.

Harçlıklarından Artırdılar

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü önderliğinde başlatılmış olan kampanyaya Vezirköprü ilçesindeki öğrencilerden büyük katkıda bulunuldu. Vezirköprülü öğrenciler kapalı zarflarda topladıkları yardım parasıyla örnek bir davranış sergilediler. Bu yardımın anlamının tarif edilemez olduğunun altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan öğrencilerin kendi harçlıklarını biriktirerek böyle bir destekte bulunmalarından büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Arslan, öğrencilerin kapalı zarflara konulan miktarın değil öğrencilerin yardımda bulunma istek ve azimlerinin kendilerini derinden etkilediğini, gösterilen alakanın gelecek kuşaklara yardımlaşma ve dayanışma kültürünün başarıyla iletildiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Arslan, böyle bir kampanyaya gayretli katkılarından ötürü öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.